Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konut Evi

Boko and Deko

Konut Evi Ev sakinlerinin, mobilyaların önceden belirlediği sıradan evlerde nerede olduklarını belirlemek yerine, kendi duygularına uygun, kendi yerlerini aramalarını sağlayan evdir. Kuzeyde ve güneyde uzun tünel şeklindeki boşluklara farklı yükseklikteki zeminler yerleştirilmiş ve çeşitli şekillerde birbirine bağlanmış, zengin bir iç mekan gerçekleştirmiştir. Sonuç olarak, çeşitli atmosferik değişiklikler yaratacaktır. Bu yenilikçi tasarım, geleneksel yaşama yeni sorunlar sunarken evdeki konforu yeniden düşündüklerine saygı duyarak büyük beğeni topluyor.

Proje Adı : Boko and Deko, Tasarımcıların adı : Mitsuharu Kojima, Müşterinin adı : Mitsuharu Kojima Architects.

Boko and Deko Konut Evi

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.