Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yemek Kitabı

12 Months

Yemek Kitabı İlk kez yazar Eva Bezzegh'in hazırladığı Macarca yemek kitabı 12 Months sehpası, Artbeet Publishing tarafından Kasım 2017'de piyasaya sürüldü. Dünyanın dört bir yanından çeşitli mutfaklardan tatları içeren mevsimlik salataları aylık bir yaklaşımla sunan eşsiz bir pitoresk sanatsal başlıktır. Bölümler, mevsimsel tarifleri ve ilgili yiyecekleri, yerel manzaraları ve yaşam portrelerini listeleyerek 360pp'de tüm yıl boyunca tabaklarımızdaki ve doğadaki mevsim değişikliklerini takip ediyor. Böylesine tematik olmayan bir tarif koleksiyonu olmasının yanı sıra, kalıcı bir sanatsal kitap deneyimi vaat ediyor.

Proje Adı : 12 Months, Tasarımcıların adı : Eva Bezzegh, Müşterinin adı : Artbeet.

12 Months Yemek Kitabı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.