Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Tavan Lambası

Mobius

Tavan Lambası Mobius bandı şeklindeki M-lamba, başınızın üzerinde uçan soyut bir vücut gibi görünüyor. El ile yapılan lambalar ve her bir form birbirinden biraz farklıdır. Lamba, birkaç kat bükülmüş kontrplaktan oluşur, ardından cilalanır ve ceviz kaplama ve cila ile kaplanır ve mekanınıza sıcak bir hava katar. Tasarımcı, basit formlar ve duygusal tasarım arasındaki dengeyi bulmaya çalıştı. Her zaman farklı bakış açılarından farklı görünen Mobius bandının akıllı şekli. İnce ışık şeridi bu soyut çizgiyi vurgular ve görüntüyü tamamlar.

Proje Adı : Mobius, Tasarımcıların adı : Anastassiya Koktysheva, Müşterinin adı : Filo by Anastassiya Leonova.

Mobius Tavan Lambası

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.