Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Seurasaari Müzesi

MuSe Helsinki

Seurasaari Müzesi Seurasaari, Helsinki'deki 315 adadan biridir. Geçtiğimiz 100 yıl içinde, Finlandiya'nın çeşitli yerlerinden 78 ahşap bina buraya gönderildi. Bunların hepsi taş üzerinde duruyor çünkü ağaç topraktaki nemi emiyor. Yeni Müze binası bu benzetmeyi takip ediyor, zemin katta her şey betonarme yapılarla yapılmış. Heykel kütlesi, inşa edilmiş bir kayadır. Her elementte ahşaptan yapılmış bunun üzerinde duran üst tabaka. MuSe bir bulut gibi ağaçların arasında süzülüyor, çevreleyen doğa ile iletişim kuruyor ve geleneksel skanzen binalarına saygı duyuyor.

Proje Adı : MuSe Helsinki, Tasarımcıların adı : Gyula Takács, Müşterinin adı : Gyula Takács.

MuSe Helsinki Seurasaari Müzesi

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.