Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yat

Anqa

Yat Anqa, yatçılık dünyasına yapılan referanslara yeni bir bakış açısı getiren özel bir yattır. Geminin hatlarının denizcilik zarafeti DNA'sının bir parçasıdır ve içten dışa gözlemlenebilir. Güverte alanları, hava koşulları ne olursa olsun, belirlenmiş dış mekanların keyfini çıkarabilmeniz için, elementlere karşı yarı korunaklı olarak panoramik su manzarası sunar. Kamusal ve özel alanların çeşitliliği, çok daha büyük bir yat hissi verir. Anqa, tüm teklifleri ve oyuncaklarıyla birlikte bir dalgıç taşıyabilir. Yatın kıç tarafına yerleştirilmiş bir helikopter yatağı, bir Eurocopter EC120'yi barındırabilir.

Proje Adı : Anqa, Tasarımcıların adı : Sena Jinen, Müşterinin adı : Sena Jinen.

Anqa Yat

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.