Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Modüler Kanepe

Laguna

Modüler Kanepe Laguna tasarımcı koltukları, modüler kanepeler ve banklardan oluşan geniş bir çağdaş koleksiyondur. İtalyan Mimar Elena Trevisan tarafından kurumsal oturma alanları düşünülerek tasarlanan, büyük veya küçük resepsiyon alanı ve mola alanları için uygun bir çözümdür. Kolları olan ve olmayan kavisli, dairesel ve düz koltuk modülleri, çeşitli iç tasarım şemaları oluşturmak için esneklik sağlamak üzere uyumlu sehpalarla sorunsuz bir şekilde bir araya gelecektir.

Proje Adı : Laguna, Tasarımcıların adı : Elena Trevisan, Müşterinin adı : SITIA .

Laguna Modüler Kanepe

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.