Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Küpeler

Qashqai

Küpeler Tasarım, benzersiz özelliklerini güneybatı İran'ın Qashqai göçebelerinin kültürüne borçludur. Koç desenleri ve püsküller, Kilim tasarımlarından ödünç alınmış, ilki doğurganlığı simgeliyor ve ikincisi, geleneksel Qashqai halılarının püskül yüzeylerini hemen akla getiriyor. İpek püsküller, ten renginize veya elbisenize mükemmel uyum sağlamak için birçok renkte gelir. Sanatçının aşiretle yaşadığı kişisel deneyimlerden yola çıkarak ortaya çıkan tasarım, göçebe yaşam tarzı dokunuşuyla modernlik duygusu aktarmaya çalışıyor.

Proje Adı : Qashqai, Tasarımcıların adı : Arianaz Dehghan, Müşterinin adı : Arianaz Design.

Qashqai Küpeler

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.