Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ambalaj

Stonage

Ambalaj Alkollü içecekleri yaratıcı bir şekilde 'çözünen ambalaj' konseptiyle birleştiren Melting Stone, geleneksel alkol ambalajlarının aksine benzersiz bir değer getiriyor. Normal açma ambalaj prosedürü yerine Melting Stone, yüksek sıcaklıkta bir yüzeyle temas ettiğinde kendi kendine çözülecek şekilde tasarlanmıştır. Alkol paketi sıcak su ile döküldüğünde, 'mermer' desenli ambalaj kendi kendine çözülürken, müşteri kendi özel ürünü ile içeceğin tadını çıkarmaya hazırdır. Alkollü içeceklerin tadını çıkarmanın ve geleneksel değeri takdir etmenin yeni bir yoludur.

Proje Adı : Stonage, Tasarımcıların adı : Wong Soon Wey, Müşterinin adı : National Taiwan University of Arts.

Stonage Ambalaj

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.