Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Uyarlanabilir Halı

Jigzaw Stardust

Uyarlanabilir Halı Halılar eşkenar dörtgen ve altıgenlerden yapılmıştır ve kaydırmaz yüzeyiyle yan yana yerleştirilmesi kolaydır. Rahatsız edici sesleri azaltmak için zeminleri ve hatta duvarları kapatmak için mükemmeldir. Parçalar 2 farklı türde geliyor. Açık pembe parçalar, muz lifi işlemeli çizgilerle NZ yününden elde tutturulmuştur. Mavi parçalar yün üzerine basılmıştır.

Proje Adı : Jigzaw Stardust, Tasarımcıların adı : Ingrid Kulper, Müşterinin adı : Ingrid kulper design AB.

Jigzaw Stardust Uyarlanabilir Halı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.