Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Şarap Rafı

The Cava Project

Şarap Rafı Cava ürün yelpazesi, endüstriyel malzemelerden yapılmış modüler / çok işlevli, mobilya benzeri bir şarap rafıdır. Cava'nın basit montaj sistemi, mobilyaların sırasıyla daha küçük veya daha büyük bir bileşime bölünmesine veya genişletilmesine izin verir; böylece nihai ürün, kullanıcının ihtiyaçlarına ve mekanın mimarisine ve dekorasyonuna bağlı olarak sürekli değiştirilebilir. Çeşitli kombinasyonlar aracılığıyla Cava, plakalar servis yüzeyleri veya raflar olarak kullanılabildiğinden, şişelerin, bardakların ve diğer nesnelerin depolanması ve sergilenmesi için evsel veya profesyonel bir alanda bir kompozisyon görevi görebilir.

Proje Adı : The Cava Project, Tasarımcıların adı : Maria-Zoi Tsiligkiridi, Müşterinin adı : MA√.

The Cava Project Şarap Rafı

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.