Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Vazo

Flower Shaper

Vazo Bu vazo serisi, kilin ve kendi kendine yapılan bir 3D kil yazıcının yetenekleri ve sınırlamaları ile deneylerin sonucudur. Kil ıslandığında yumuşak ve esnektir, ancak kuruduğunda sert ve kırılgan hale gelir. Bir fırında ısıtıldıktan sonra kil, dayanıklı, su geçirmez bir malzemeye dönüşür. Odak noktası, yapımı zor ve zaman alan, hatta geleneksel yöntemler kullanılarak yapılamayan ilginç şekiller ve dokular oluşturmaktır. Malzeme ve yöntem yapıyı, dokuyu ve formu tanımladı. Çiçekleri şekillendirmeye yardımcı olmak için birlikte çalışıyorlar. Başka malzeme eklenmedi.

Proje Adı : Flower Shaper, Tasarımcıların adı : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, Müşterinin adı : xprmnt.

Flower Shaper Vazo

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.