Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yüzük

Splash ring

Yüzük Bu yüzük Matrix kullanan bir CAD tasarımıdır. 6 adet saf gümüş döküm parçadan yapılmıştır. Birlikte lehimlenir, daha sonra dikişler lazerle sinterlenir ve doğruluk için tekrar dosyalanır. Spreyin uçları ve halkanın iç kısmı yüzeyi korumak için durdurulur, halkanın geri kalanı kumlanır ve ardından rodyum kaplanır. Kumlama, parıldayan harika bir yüzey sağlar ve rodyum plaka, platinin rengini verir ve kararmaz. Küpe ve kolye de var.

Proje Adı : Splash ring, Tasarımcıların adı : SARAH HERRIOT, Müşterinin adı : .

Splash ring Yüzük

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.