Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Masaüstü Interaktif Ekran Standı

Ubiquitous Stand

Masaüstü Interaktif Ekran Standı Bu her yerde bulunan masaüstü standı, insanlarla hayalleriyle etkileşim kurmak için tasarlanmıştır. Delikler düzenlenmiş ve çeşitli yönlerden kendi desenine asimile olan çiçekler, lolipoplar veya öznelerle takviye edilmiştir. Krom kaplı yüzey, görüntülenen konulara yansıtır ve tonları değiştirir ve insanlar onunla etkileşime girer.

Proje Adı : Ubiquitous Stand, Tasarımcıların adı : Naai-Jung Shih, Müşterinin adı : .

Ubiquitous Stand Masaüstü Interaktif Ekran Standı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.