Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Spa, Güzellik Salonu

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Güzellik Salonu Üç kattan oluşan kompleks. Birinci ve ikinci katlarda uzay tarzında bir iç mekan. Bir lobi ve havuzlu ve SPA alanlı beş salondan oluşur. Teknik olarak donatılmış çok amaçlı, özlü basit formlar, güvenli ve rahat olan her salonun alanı. Her oda renk düzenine sahiptir. Bir iç mekanın kimliğini vurgulayan fütürizm ve gerçeküstücülük unsurları sunulur. 3. katta salon, restoran ve yazarın otel SPA numaraları yerleştirildi

Proje Adı : LYNX CLUB Business & Beauty, Tasarımcıların adı : Gurleva Marina, Müşterinin adı : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Güzellik Salonu

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.