Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Restoran Iç Tasarımı

RICO Spanish Dining

Restoran Iç Tasarımı Ortak kavram “geleneksel ve beklenmedik”, diğer bir deyişle “gelenek ve öngörülemez” dir. Ve oran "gelenek 8: tahmin edilemez 2" dir. Müşterimizle birlikte bu kurala (orana) karar verdik ve başarılı bir sonuç elde ettik. Bir restoranda çeşitli sahneler yaratmamıza rağmen bir birlik duygusu yaratabildik. Orijinallerden gelen egzotik duyguları ve şimdiki an tasarımlarımız birleştirerek bu sonuca götürür.

Proje Adı : RICO Spanish Dining, Tasarımcıların adı : Aiji Inoue, Müşterinin adı : RICO Spanish Dining.

RICO Spanish Dining Restoran Iç Tasarımı

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.