Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Gömme Aydınlatma

Drop

Gömme Aydınlatma Drop, minimalist bir estetik ve dingin bir atmosfer arayan hafif bir armatürdür. İlham kaynağı doğal ışık, serinlik, çatı pencereleri, sakinlik ve dinginlikti. İşlevsellikle güzellik arasında kusursuz bir füzyon, tavan ve aydınlatma ile ulaşılan mükemmel bir uyum. Drop, doğal, minimalist ve rahat bir şekilde akan bir iç tasarımı teşvik etmek için bir bozulmadan ziyade bir eğim olarak tasarlandı. Amacımız estetik trendleri yakalamak ve bunları bu yeni armatüre uygulanacak tasarım değerlerine dönüştürmek olmuştur. Zarafet ve performans mükemmel birleşik.

Proje Adı : Drop, Tasarımcıların adı : Rubén Saldaña Acle, Müşterinin adı : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Drop Gömme Aydınlatma

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.