Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Görsel Sanat

Scarlet Ibis

Görsel Sanat Proje, Kızılaynak'ın ve doğal çevresinin, özellikle renk ve kuş büyüdükçe yoğunlaşan canlı tonlarına vurgu yapan bir dizi dijital resim dizisidir. Eser, benzersiz özellikler sağlayan gerçek ve hayali unsurları birleştiren doğal çevre arasında gelişir. Kızılaynak, kuzey Venezuela kıyılarında ve bataklıklarında yaşayan, Güney Amerika'nın yerli bir kuşudur ve canlı kırmızı renk, izleyici için görsel bir gösteri oluşturur. Bu tasarım, kızıl aynakların zarif uçuşunu ve tropikal faunanın canlı renklerini vurgulamayı amaçlamaktadır.

Proje Adı : Scarlet Ibis, Tasarımcıların adı : Gabriela Delgado, Müşterinin adı : GD Studio C.A.

Scarlet Ibis Görsel Sanat

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.