Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ofis Masası

Divax

Ofis Masası Divax, Sahar Bakhtiari Rad tarafından tasarlanan ve Amirhossein Javadian tarafından özel ve benzersiz bir tasarıma sahip yeni bir ofis masasıdır. Diğer masa türlerinden farklıdır çünkü çalışanları çekecek ve iş güvenini artıracak yeni bir işyeri yaratır. Küçük ön büro, çalışan ve müşteriler arasındaki bağdır. Çalışanlar, işyerindeki oksijeni artırmak ve kirliliği azaltmak için bazı bitkileri masanın üzerine koyabilirler.

Proje Adı : Divax, Tasarımcıların adı : Sahar, Müşterinin adı : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Ofis Masası

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.