Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Çok Amaçlı Masa

Bean Series 2

Çok Amaçlı Masa Bu tablo Bean Buro prensip tasarımcıları Kenny Kinugasa-Tsui ve Lorene Faure tarafından tasarlandı. Proje, Fransız Eğrilerinin kıvrımlı şekillerinden ve yapboz yapbozlarından esinlenmiştir ve bir ofis konferans salonunun ana parçası olarak hizmet vermektedir. Genel şekil, geleneksel resmi kurumsal konferans masasından dramatik bir şekilde ayrılan kıpır kıpır kıpırtılarla dolu. Masanın üç bölümü, oturma düzenlemelerini değiştirmek için farklı genel şekillerde yeniden yapılandırılabilir; değişimin sürekli durumu yaratıcı ofis için eğlenceli bir atmosfer yaratır.

Proje Adı : Bean Series 2, Tasarımcıların adı : Bean Buro, Müşterinin adı : Cheil .

Bean Series 2 Çok Amaçlı Masa

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.