Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Alışveriş Merkezi

Adagio Townplaza

Alışveriş Merkezi Komşuluk yaşam tarzına dayanan tasarım, insanların ihtiyaçlarına en iyi şekilde hizmet edecek şekilde uyarlanmıştır. Herkesin keyif alabilmesi için aileler için dengeli bir yer olarak düşünülmüştür. En çok etkileşimin gün boyunca zemin seviyesinde gerçekleştiği ana bir plaza, sağlık, moda ve güzellik için tasarlanan ikinci kat ve 14: 00'dan gece yarısına kadar hayata geçecek lounge bar ve restoranların bulunduğu 3. kat. Ana yönlerden biri, ünitelerin% 90'ının herhangi bir yerden doğrudan bir görüşe sahip olmasıdır. Gündüz işgal edilen yerler geceleri boş olduğu için otopark da bu şekilde optimize edilmiştir.

Proje Adı : Adagio Townplaza, Tasarımcıların adı : Adagio Townplaza, Müşterinin adı : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Alışveriş Merkezi

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.