Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Masa, Sehpa, Kaide

Trifold

Masa, Sehpa, Kaide Üç Katlı'nın şekli, üçgen yüzeyler ve benzersiz bir katlama sırası kombinasyonu ile bilgilendirilir. Minimalist ancak karmaşık ve heykelsi bir tasarıma sahiptir, her açıdan benzersiz bir kompozisyon ortaya koymaktadır. Tasarım, yapısal bütünlüğünden ödün vermeden çeşitli amaçlara uyacak şekilde ölçeklendirilebilir. Üç Katlı, dijital üretim yöntemlerinin ve robotik gibi yeni üretim teknolojilerinin kullanımının bir serisidir. Üretim süreci, 6 eksenli robotlarla metal katlama konusunda uzmanlaşmış bir robotik imalat şirketi ile işbirliği içinde geliştirilmiştir.

Proje Adı : Trifold, Tasarımcıların adı : Max Hauser, Müşterinin adı : .

Trifold Masa, Sehpa, Kaide

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.