Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Bluetooth Kol Saati

Knotch

Bluetooth Kol Saati İnsanlar telefonlarını günde 150 defadan fazla kontrol ediyor. Günümüzde tasarlanan akıllı saatler, saatin içindeki başka bir mobil cihazdır. Akira Samson Design'ın “Knotch” özelliği, kullanıcının telefonla Bluetooth bağlantısından bildirim / cevapsız bildirim almasını ve titreşim geribildirimi vermesini ve böylece insanların telefonlarını daha az kontrol etmelerini sağlayan bir akıllı saattir. “Knotch” iyi bir görünürlük ve kullanıcı dostu kullanıcı arayüzüne sahiptir. “Knotch” düşük maliyetli bir saattir, bu nedenle moda trendlerini takip etmek ve teknolojiyi geliştirmek isteyen gençler bunu kolayca karşılayabilir.

Proje Adı : Knotch, Tasarımcıların adı : Akira Deng, Samson So, Müşterinin adı : Akira Samson Design.

Knotch Bluetooth Kol Saati

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.