Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Epinefrin Enjektörü

EpiShell

Epinefrin Enjektörü EpiShell, taşıyıcıların günlük yaşamında tıbbi bir cihaz olmaktan öte, dost canlısı bir yardımcıdır. Epinefrin enjektör taşıyıcıları için, kullanıcıların enjektör kullanma korkusunu azaltmak, hastalara enjektörü günlük taşıma hatırlatmak ve acil durumlarda enjeksiyon yapmayı daha sezgisel hale getirmek amacıyla kullanıcı merkezli bir çözümdür. Entegre cep telefonu şarj cihazı, Bluetooth bağlantısı, sesli rehberlik ve değiştirilebilir dış kabuğa sahiptir. Akıllı telefondaki Uygulaması sayesinde, kullanıcılar kolayca IFU, Bluetooth bağlantısı, Acil iletişim ve Dolum / Exp gibi işlevlerini yönetebilir.

Proje Adı : EpiShell, Tasarımcıların adı : Hong Ying Guo, Müşterinin adı : .

EpiShell Epinefrin Enjektörü

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.