Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Led Kolye Lamba

Stratas.07

Led Kolye Lamba Her ayrıntıda yüksek standartta işleme ve mükemmellik ile basit, temiz ve zamansız bir tasarım yaratmaya çalışıyoruz. Özellikle Stratas.07, mükemmel simetrik şekli ile kesinlikle bu şartnamenin kurallarına uymaktadır. Dahili Xicato XSM Artist Serisi LED modülünde Renk İşleme İndeksi> / = 95, 880lm parlaklık, 17W güç, 3000 K renk sıcaklığı - sıcak beyaz (istek üzerine 2700 K / 4000 K mevcuttur) . LED modüllerinin ömrü üretici tarafından 50.000 saat - L70 / B50 olarak belirtilmiştir ve renk, ömür boyu tutarlıdır (ömür boyunca 1x2 adım MacAdams).

Proje Adı : Stratas.07, Tasarımcıların adı : Christian Schneider-Moll, Müşterinin adı : STRATAS-leuchtenmanufaktur-berlin.de e.K..

Stratas.07 Led Kolye Lamba

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.