Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Otomatik Göçmenlik Terminali

CVision MBAS 2

Otomatik Göçmenlik Terminali MBAS 2, güvenlik ürünlerinin doğasına meydan okumak ve gözdağı ve hem teknolojik hem de psikolojik yönlerden korkuyu en aza indirmek için tasarlanmıştır. Tasarımı, tanıdık ev bilgisayarı öğelerini, Tayland sınırındaki kırsal vatandaşlara kullanıcı dostu bir görünüm sağlamak için yeniden yorumluyor. Ekrandaki ses ve görseller, ilk kez kullanıcıları süreç boyunca adım adım yönlendirir. Parmak izi altındaki çift renk tonu, tarama bölgelerini açıkça gösterir. MBAS 2, sınırları aşma şeklimizi değiştirmeyi amaçlayan, birden fazla dile ve kolay ayırt edici olmayan kullanıcı deneyimine olanak tanıyan benzersiz bir üründür.

Proje Adı : CVision MBAS 2, Tasarımcıların adı : Prompong Hakk, Müşterinin adı : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 2 Otomatik Göçmenlik Terminali

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.