Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Heykelsi Tezgah

Metric - Ganic

Heykelsi Tezgah Metric-Ganic ile Chen, uygarlığın bilgiyi nasıl damgaladığı ve insanların dünyayı kültür ve tarih yaratmak için nasıl şekillendirdiği kavramını araştırıyor - bu mercek aracılığıyla, heykelsi tezgah, doğal ve matematiksel kalıpların incelenmesi yoluyla keşfediliyor. İnorganik ve organik formları birbirinden ayıran ahşabın origami görünümü, ormanı ve toprağı temsil eden beyaz meşenin doğal tanesiyle tezat oluşturan matematiksel hesaplamalara dayanan insan bilgisinin bir temsilidir.

Proje Adı : Metric - Ganic, Tasarımcıların adı : Webber (Ping-Chun) Chen, Müşterinin adı : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Heykelsi Tezgah

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.