Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Tuvalet

Versus

Tuvalet Hayatımız hiç bitmeyen bir haz ve konfor arayışıdır. Hepimiz işlevsellik ve tasarım arasındaki en iyi dengeyi bulmaya çalışıyoruz ve eğer ürünün ekonomik olmasını istiyorsak bu onu daha da zorlaştırıyor. Yakın akuple wc ile tam olarak bu dengeyi bulmaya çalışıyordum. Verimliliği artırma, su ve malzeme tasarrufu gibi yeni yaklaşımları ve teknolojileri bir araya getiriyor ve aynı zamanda tüm bu güzel şeyler cesur, yekpare ve abartılı bir tasarımın altında gizli.

Proje Adı : Versus, Tasarımcıların adı : Vasil Velchev, Müşterinin adı : MAGMA graphics.

Versus Tuvalet

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.