Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kentsel Elektrikli Trike

Lecomotion

Kentsel Elektrikli Trike Hem çevre dostu hem de yenilikçi LECOMOTION E-trike, iç içe alışveriş sepetlerinden ilham alan elektrikli yardımcı bir üç tekerlekli bisiklettir. LECOMOTION E-üç tekerlekli bisikletler, kentsel bisiklet paylaşım sisteminin bir parçası olarak çalışmak üzere tasarlanmıştır. Kompakt depolama için birbiri içine yerleştirmek ve sallanan bir arka kapı ve çıkarılabilir bir krank seti ile bir seferde birçoklarının toplanmasını ve hareket etmesini kolaylaştırmak için de tasarlanmıştır. Pedal çevirme yardımı sağlanır. Destek pili olan veya olmayan normal bir bisiklet olarak kullanabilirsiniz. Kargo ayrıca 2 çocuk veya bir yetişkinin taşınmasına izin verdi.

Proje Adı : Lecomotion, Tasarımcıların adı : Natacha Lesty, Müşterinin adı : Lesty design.

Lecomotion Kentsel Elektrikli Trike

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.