Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Reklam Afişi

Amal Film Festival

Reklam Afişi Afiş, festivallerdeki neşeli kutlamalardan ilham aldı. Tasarım, zengin İspanyol kültüründe var olan farklılıkları kucaklamak ve kutlamak için yaratıldı. İspanya, tarihi ve kimliği bakımından zengin çok kültürlü bir ülke olduğundan, poster Avrupalılar ile Araplar, Müslümanlar ve Hıristiyanlar arasındaki umudu vurgulamak için tasarlandı. Proje, Londra, Birleşik Krallık'taki Barnbrook stüdyosunda tasarlandı. Afişin tasarlanması 1 hafta sürdü. Kullanılan renkler, tip ve semboller İspanyol ve Arap kültürlerinin kesişiminden esinlenmiştir.

Proje Adı : Amal Film Festival, Tasarımcıların adı : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Müşterinin adı : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Reklam Afişi

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.