Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Iç Tasarım

CRONUS

Iç Tasarım Bu üyelerin bar salonu, şık şehir geceleri geçirmeye hevesli yöneticileri hedefliyor. Üye olmak isteyenler ve bu barı kullanmak isteyenler için özel ve sıradışı bir şeyler hissedeceğinizi söylemeye gerek yok. Dahası, burayı kullanmaya başladığınızda, kullanılabilirlik ve rahatlık, operasyon formu için büyük bir öneme sahip olacaktır. Yukarıda bahsedilen bu iki yönü oldukça tuhaf bulabilirsiniz ve tam olarak doğru teması vermek bizim görevimizdi. Gerçekten de, bu "iki yön", bu bar salonunu tasarlarken anahtar sözcük oldu.

Proje Adı : CRONUS, Tasarımcıların adı : Aiji Inoue, Müşterinin adı : Doyle Collection co.ltd..

CRONUS Iç Tasarım

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.