Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Takvim

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Takvim Portal sitesinin tanıtım takvimi olan goo (http://www.goo.ne.jp), her ay için kağıdın bir cebe dönüştüğü, kartvizitlerinizi, notlarınızı ve faturalarınızı saklamanıza ve yönetmenize olanak tanıyan işlevsel bir takvimdir. . Tema, goo ve kullanıcıları arasındaki bağı göstermek için Red String'dir. Cebin her iki ucu aslında tasarımın en önemli noktası haline gelen kırmızı dikişlerle tutulur. Hoş bir ifade biçimine sahip bir takvim, tam 2014 için doğru.

Proje Adı : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Tasarımcıların adı : Katsumi Tamura, Müşterinin adı : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Takvim

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.