Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Organik Mobilya Ve Heykel

pattern of tree

Organik Mobilya Ve Heykel İğne yapraklı kısımları verimsiz bir şekilde kullanan bir bölme önerisi; yani, gövdenin üst yarısının ince kısmı ve köklerin düzensiz şekilli kısmı. Yıllık organik halkalara dikkat ettim. Bölmenin örtüşen organik kalıpları, inorganik bir alanda rahat bir ritim yarattı. Bu malzeme döngüsünden doğan ürünlerle, organik mekansal yönelim tüketici için bir olasılık haline gelir. Dahası, her ürünün benzersizliği onlara çok daha yüksek bir değer verir.

Proje Adı : pattern of tree, Tasarımcıların adı : Hiroyuki Morita, Müşterinin adı : studio Rope.

pattern of tree Organik Mobilya Ve Heykel

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.