Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Musluk Havzası Mikser

Straw

Musluk Havzası Mikser Pipetli lavabo bataryasının tasarımı, yazın serinletici bir içecek veya kışın sıcak bir içecekle gelen genç ve eğlenceli pipetlerin boru şeklindeki formlarından ilham almıştır. Bu proje ile aynı anda çağdaş, şık ve eğlenceli bir tasarım nesnesi yaratmak istedik. Havzayı bir kap olarak kabul edersek, ilk fikir, musluğu kullanıcıyla temas elemanı olarak vurgulamayı amaçlamıştır, tıpkı içme kamışlarının bir içeceğin temas noktası olması gibi.

Proje Adı : Straw, Tasarımcıların adı : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Müşterinin adı : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw Musluk Havzası Mikser

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.