Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Konut Iç Mekan

Beijing Artists' House

Konut Iç Mekan Çin'deki 30 yıllık hızlı sanayileşmenin ardından bu proje, mimarisine modern bir bakış açısı getiren bir ülkenin temel sosyal değişimlerini ve endüstriyel gelişimini yansıtıyor. Bu anlamda ev, geleneksel referanslardan uzaklaşıp endüstriyel bir gerçekliğe doğru hareket ediyor. Gizli bir acımasız travma olarak değil, daha ziyade refahı topluma dağıtabilecek bir ilerleme gücü olarak Çin'in endüstriyel yeteneklerini keşfetmeyi amaçlıyor.

Proje Adı : Beijing Artists' House, Tasarımcıların adı : Yan Pan, Müşterinin adı : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Konut Iç Mekan

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.