Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Ulaşım Merkezi

Viforion

Ulaşım Merkezi Proje çevre şehirlerdeki yerleşimleri şehrin canlı merkezine kolay ve etkin bir şekilde bağlayan bir Ulaşım Merkezidir. Bunu tren istasyonu, metro istasyonu, iskele, otobüs istasyonu gibi değişik ulaşım araçlarını birleştirerek ve bütün bunlara ilave hizmetler de ekleyerek, bölgeyi gelecek gelişmeler için bir katalizatör haline getirerek yapar.

Proje Adı : Viforion, Tasarımcıların adı : Ahmed Khaled, Müşterinin adı : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Ulaşım Merkezi

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.