Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sergi Tasarımı

Multimedia exhibition Lsx20

Sergi Tasarımı Ulusal para biriminin yeniden tanıtılmasının 20. yıldönümüne bir multimedya sergisi ayrıldı. Serginin amacı, sanatsal projenin dayandığı üçlünün çerçevesini, yani banknot ve madeni paraları, yazarları - çeşitli yaratıcı türlerden 40 seçkin Letonyalı sanatçı - ve sanat eserlerini tanıtmaktı. Sergi kavramı, sanatçılar için ortak bir araç olan bir kalemin merkezi ekseni olan grafit veya kurşundan kaynaklandı. Grafit yapı, serginin ana tasarım öğesi olarak hizmet etti.

Proje Adı : Multimedia exhibition Lsx20, Tasarımcıların adı : Design studio H2E, Müşterinin adı : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 Sergi Tasarımı

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım röportajı

Dünyaca ünlü tasarımcılarla röportajlar.

Tasarım gazetecisi ile dünyaca ünlü tasarımcılar, sanatçılar ve mimarlar arasındaki tasarım, yaratıcılık ve yenilik üzerine en son röportajları ve konuşmaları okuyun. Ünlü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların ve yenilikçilerin en son tasarım projelerini ve ödüllü tasarımlarını görün. Yaratıcılık, yenilikçilik, sanat, tasarım ve mimariye ilişkin yeni içgörüler keşfedin. Harika tasarımcıların tasarım süreçleri hakkında bilgi edinin.