Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sanat Enstalasyonu

S.Joao Structure

Sanat Enstalasyonu Tasarım, yerel olarak 'S olarak bilinen tipik bir Portekiz sokak festivalini yansıtıyor. João'. Avrupa'nın en canlı sokak festivallerinden birinde Porto halkı, geleneksel olarak birbirlerine sarımsak çiçekleri veya yumuşak plastik çekiçlerle davul çalarak Aziz John "the Baptist" e saygı duyarlar. Tüm gece fırlatılan havai fişeklerle birlikte sokakları dolduran kurdeleler ve bayrakların rengiyle karakterize edilen 'S. João yapısı, bu atmosferi yansıtıcı, parlak bir malzeme ile kaplanmış asılı balon benzeri formlarla yeniden yorumluyor.

Proje Adı : S.Joao Structure, Tasarımcıların adı : FAHR 021.3, Müşterinin adı : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure Sanat Enstalasyonu

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.