Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Hiv Farkındalık Kampanyası

Fight Aids

Hiv Farkındalık Kampanyası HIV, birçok söylenti ve yanlış bilgi ile çevrilidir. Global'deki yüzlerce genç, korunmasız seks veya iğne paylaşımı yoluyla her yıl HIV ile enfekte oluyor. Enfekte olan annelerden çok daha az sayıda HIV'li gençler doğdu. Bugün, HIV ile yaşayan insanların, tıpkı soğuk algınlığı ve grip gibi virüslerin tedavisi olmadığı gibi, asla hasta bile olmayacakları umudu var. Virüsle yaşayan insanlar, başkalarını HIV'e maruz bırakabilecek riskleri (korunmasız seks yapmak gibi) almamaya çok dikkat etmelidir.

Proje Adı : Fight Aids, Tasarımcıların adı : Shadi Al Hroub, Müşterinin adı : American University of Madaba.

Fight Aids Hiv Farkındalık Kampanyası

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.