Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Butik & Showroom

Risky Shop

Butik & Showroom Riskli mağaza Piotr Płoski tarafından kurulan bir tasarım stüdyosu ve vintage galeri smallna tarafından tasarlandı ve yaratıldı. Butik bir kiralık evin ikinci katında yer aldığından, bir vitrinten yoksun ve sadece 80 metrekarelik bir alana sahip olduğundan, görev birçok zorluk yarattı. Burada hem tavandaki alanı hem de taban alanını kullanarak alanı ikiye katlama fikri geldi. Mobilyalar tavanda baş aşağı asılı olsa bile misafirperver, sade bir atmosfer elde edilir. Riskli dükkan tüm kurallara karşı tasarlanmıştır (hatta yer çekimine meydan okur). Markanın ruhunu tam olarak yansıtıyor.

Proje Adı : Risky Shop, Tasarımcıların adı : smallna, Müşterinin adı : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Butik & Showroom

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımı

Harika tasarım. İyi tasarım. En iyi tasarım.

İyi tasarımlar toplum için değer yaratır. Her gün tasarımda mükemmelliği gösteren özel bir tasarım projesine sahibiz. Bugün, olumlu bir fark yaratan ödüllü bir tasarımı sergilemekten memnuniyet duyuyoruz. Her gün daha harika ve ilham verici tasarımlar sunacağız. Dünyanın en büyük tasarımcılarından yeni iyi tasarım ürünleri ve projelerinin tadını çıkarmak için bizi her gün ziyaret ettiğinizden emin olun.