Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Anında Doğal Dudak Büyütme Cihazı

Xtreme Lip-Shaper® System

Anında Doğal Dudak Büyütme Cihazı Xtreme Lip-Shaper® Sistemi, dünyada klinik olarak kanıtlanmış ilk güvenli kozmetik ev kullanımı dudak büyütme cihazıdır. Dudakları anında şekillendirmek ve büyütmek için gelişmiş dudak şekillendirici teknolojisiyle birleştiğinde 3.500 yıllık bir Çin 'çukurluğu' yöntemi - başka bir deyişle emme - kullanır. Tasarım, Angelina Jolie gibi nefes kesen tek loblu ve çift loblu alt dudak yaratır. Kullanıcılar üst veya alt dudağı ayrı ayrı geliştirebilir. Tasarım ayrıca Cupid'in yayının kemerlerini yükseltmek, yaşlanan ağzın köşelerini kaldırmak için dudak çukurlarını doldurmak için inşa edilmiştir. Her iki cinsiyet için de uygundur.

Proje Adı : Xtreme Lip-Shaper® System, Tasarımcıların adı : Thienna Ho Ph.D., Müşterinin adı : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Anında Doğal Dudak Büyütme Cihazı

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımı

Harika tasarım. İyi tasarım. En iyi tasarım.

İyi tasarımlar toplum için değer yaratır. Her gün tasarımda mükemmelliği gösteren özel bir tasarım projesine sahibiz. Bugün, olumlu bir fark yaratan ödüllü bir tasarımı sergilemekten memnuniyet duyuyoruz. Her gün daha harika ve ilham verici tasarımlar sunacağız. Dünyanın en büyük tasarımcılarından yeni iyi tasarım ürünleri ve projelerinin tadını çıkarmak için bizi her gün ziyaret ettiğinizden emin olun.