Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sınırlı Üretim Seçkin Şaraplar

Echinoctius

Sınırlı Üretim Seçkin Şaraplar Echinoctius birçok bakımdan eşsiz. Tasarım ürünün eşsiz karakterini yansıtıyor. Ayrıca ürün, isminin derin anlamını aktarma mecburiyetindedir. Bu yüzden gece-gündüz, siyah-beyaz zıtlığını, gün dönümünü hissettirmelidir. Tasarım gecenin saklı gizemini yansıtmak istemektedir: Gökyüzünün geceleri bizi hayran bırakan güzelliği, takımyıldızları ve burçlar kuşağında gizlenen büyülü bilmece.

Proje Adı : Echinoctius, Tasarımcıların adı : Valerii Sumilov, Müşterinin adı : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Sınırlı Üretim Seçkin Şaraplar

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.