Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Roly Poly Hareketli Tahta Oyuncaklar

Tumbler" Contentment "

Roly Poly Hareketli Tahta Oyuncaklar Bir gökkuşağına nasıl sahip olunur? Bir yaz esintisi nasıl kucaklanır? Bazı zarif nesneler beni çok duygulandırır, kendimi çok mutlu ve tatmin olmuş hissederim. Yeteri kadar olması bile şölen gibi. Değişik malzemeleri basit ve komik şekillerde biçimlendirmeyi çok seviyorum. Bırakın çocuklar gerçek dünyayı tanımak için onlarla oynasın, hayal güçlerini harekete geçirsinler ve çevrelerini anlasınlar.

Proje Adı : Tumbler" Contentment " , Tasarımcıların adı : Sha Yang, Müşterinin adı : Sha Yang Design.

Tumbler" Contentment "  Roly Poly Hareketli Tahta Oyuncaklar

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.