Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Koltuk

xifix2base arm-chair-one

Koltuk Koltuğun tasarımı sadece gerekli miktarda malzeme kullanılmasına ve fiziğe dayanmıştır. Gövdesi sonu olmayan bir metal boruyla tasarlanmıştır. Dengesini spiral formuna borçlu olmasıyla beraber ekstra bir yapıya veya bağlantıya ihtiyaç duymamaktadır. Metal bir raf ve oturma bölgesinden oluşmaktadır. Farklı malzeme çeşitleri mevcuttur; metal, deri, tahta, kumaş gibi. Oturma, bekleme odaları, bürolar ve salonlar gibi açık veya kapalı mekanlarda kullanılması için düşünülmüş bir tasarımdır.

Proje Adı : xifix2base arm-chair-one, Tasarımcıların adı : Juergen Josef Goetzmann, Müşterinin adı : Creativbuero.

xifix2base arm-chair-one Koltuk

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.