Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Emlak Satış Merkezi

MIX C SALES CENTRE

Emlak Satış Merkezi t bir emlak satış merkezi. Orijinal mimari form cam kare bir kutu. Genel iç tasarım binanın dışından görülebilir ve iç tasarım tamamen binanın yüksekliği ile yansıtılır. Dört fonksiyon alanı, multimedya ekran alanı, model ekran alanı, müzakere kanepe alanı ve malzeme görüntüleme alanı vardır. Dört işlev alanı dağınık ve yalıtılmış görünüyor. Bu nedenle, iki tasarım konseptine ulaşmak için tüm alanı birbirine bağlamak için bir şerit uyguladık: 1. İşlev alanlarını bağlamak 2. Bina yüksekliğini oluşturmak.

Proje Adı : MIX C SALES CENTRE, Tasarımcıların adı : Kris Lin, Müşterinin adı : .

MIX C SALES CENTRE Emlak Satış Merkezi

Bu mükemmel tasarım, aydınlatma ürünleri ve aydınlatma projeleri tasarım yarışmasında altın tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı aydınlatma ürünlerini ve aydınlatma projeleri tasarım çalışmalarını keşfetmek için altın ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.