Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Kahve ve Uçan Daire İçecek

LOA Coffee Cup

Kahve ve Uçan Daire İçecek Kahve günün başlangıcıdır İçme, toplantılar için bahane ve bazı iş ve çalışma saatleri uzatılacak başlangıcını temsil için unutmadan, öğle sonunu tanımlar. , Yaşayan çalışma ve eğlence kahve içme eylemi ile bağlantılı alanlarda ve etkinliklerdir.Fincan tasarımı sürekli bir düzlem morfolojik ifadesi olarak "origami" tekniğini benimsemek niyetinde nedeni budur.

Proje Adı : LOA Coffee Cup, Tasarımcıların adı : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Müşterinin adı : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Kahve ve Uçan Daire İçecek

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.