Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Broş

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broş Karakterini ve dış görünümünü değiştirerek bir takıyı yeni bir tasarıma dönüştürebilirsiniz. Tabiat sürekli bir döngü içindedir. Bahar kışı takip eder, sabah da geceyi. Atmosferle birlikte renkler de değişir. Bu değişim prensibi “Asya Metamorfoz” takılarında öne çıkıyor. Bu koleksiyonda iki farklı alem, iki hür görüntü bir objeye yansıyor. Broşun hareketli elemanları mücevherin karakterini ve görünümünü değiştirebilmenize imkan tanıyor.

Proje Adı : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Tasarımcıların adı : Victor A. Syrnev, Müşterinin adı : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Broş

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım efsanesi

Efsanevi tasarımcılar ve ödüllü çalışmaları.

Design Legends, iyi tasarımlarıyla Dünyamızı daha iyi bir yer haline getiren son derece ünlü tasarımcılardır. Efsanevi tasarımcıları ve yenilikçi ürün tasarımlarını, özgün sanat eserlerini, yaratıcı mimariyi, olağanüstü moda tasarımlarını ve tasarım stratejilerini keşfedin. Dünya çapında ödüllü tasarımcıların, sanatçıların, mimarların, yenilikçilerin ve markaların orijinal tasarım çalışmalarının keyfini çıkarın ve keşfedin. Yaratıcı tasarımlardan ilham alın.