Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Sehpalar

Musketeers

Sehpalar Basit, zarif ve fonksiyonel. Silahşörler üç ayaklı sehpalardır. Bükülerek şekillendirilmiş toz kaplama metal gövde ile lazer kesim tahta ayaklardan oluşmaktadır. Üç ayaklı oturumun dört ayaklıya göre daha dengeli ve sallantısız olacağı geometrik olarak ispatlanmıştır. Mükemmel denge ve fonksiyonelliği olan Silahşör'ün modern görünümü ve zerafeti onu odanızın mükemmel bir parçası yapacaktır.

Proje Adı : Musketeers, Tasarımcıların adı : Rachelle Dagñalan, Müşterinin adı : Rachelle Marie Dagñalan (rmd*).

Musketeers Sehpalar

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.