Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Etkileşimli Diş Fırçası

TTONE

Etkileşimli Diş Fırçası TTONE çocuklar için geliştirilmiş etkileşimli bir diş fırçasıdır ve pili olmaksızın müzik çalabilmektedir. TTone fırçalama hareketinden doğan kinetik enerjiyi kullanabilmektedir. Bu sayede diş fırçalama çocuk için eğlenceli bir işleme dönüşür ve sağlıklı bir diş bakımı alışkanlığı doğmasına yardımcı olur. Müzik, değişebilir fırçadan gelmektedir. Fırça yenilendiği zaman, yeni fırça ile farklı bir melodi gelmektedir. Müzik çocuğunuzu eğlendirirken, doğru fırçalama süresine uymasını da sağlar. Aynı zamanda ebeveynlerin çocuklarının diş fırçalama işlemini tamamlayıp tamamlamadıklarını takip edebilmelerine olanak verir.

Proje Adı : TTONE, Tasarımcıların adı : Nien-Fu Chen, Müşterinin adı : Umeå Institute of Design .

TTONE Etkileşimli Diş Fırçası

Bu harika tasarım; mimari, bina ve yapı tasarımı yarışmasında bronz tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı mimari, bina ve yapı tasarım çalışmalarını keşfetmek için bronz ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.