Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Yuvarlanmak + GPS cihazı

Trail Ranger

Yuvarlanmak + GPS cihazı Neden patika haritaları düzdür de, patikalar düz değildir? Dünyada bir ilk! Trail Ranger ile off-road aracınızla tırmanış ve inişlerinizi bir GPS haritaya kayıt edebilir ve tüm dünyadaki off road dostlarınızla paylaşabilirsiniz. AXYZ harita platformumuzla çalışan Trail Ranger aracınız çok tehlikeli bir şekilde yan yattığı zaman devrilme uyarısı da vermektedir. Şimdi dünyaya fethettiğiniz çılgın engebeleri gösterin. Çünkü sizin dünyanız düz değil. Trail Ranger hakkında daha fazla bilgi almak ve iPhone/iPad uygulaması olarak indirmek için lütfen bizi ziyaret edin: http://puckerfactors.com/trailranger

Proje Adı : Trail Ranger, Tasarımcıların adı : Anjan Cariappa M M, Müşterinin adı : Muckati SDD.

Trail Ranger Yuvarlanmak + GPS cihazı

Bu iyi tasarım, ambalaj tasarım yarışmasında bir tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı ambalaj tasarım çalışmalarını keşfetmek için ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarım ekibi

Dünyanın en büyük tasarım ekipleri.

Bazen gerçekten harika tasarımlar ortaya çıkarmak için çok büyük bir yetenekli tasarımcı ekibine ihtiyacınız var. Her gün, ödüllü, yenilikçi ve yaratıcı bir tasarım ekibine sahibiz. Dünya çapındaki tasarım ekiplerinden özgün ve yaratıcı mimari, iyi tasarım, moda, grafik tasarımı ve tasarım stratejisi projelerini keşfedin ve keşfedin. Büyük usta tasarımcıların orijinal eserlerinden ilham alın.