Tasarım Dergi
Tasarım Dergi
Organik Zeytinyağı

Epsilon

Organik Zeytinyağı Epsilon zeytinyağı organik zeytin bahçelerinden sınırlı miktarda elde edilen bir üründür. Tüm üretim işlemleri geleneksel metotlarla ve tamamen el işçiliği ile yapılmakta ve zeytinyağı filtre edilmeden şişelenmektedir. Bu ambalajı, çok besleyici olan bu ürünü değirmenden tüketiciye kadar hassas özelliklerini özenle koruyarak ulaştırmak için tasarladık. Quadrotta şişesini torba içinde korumaya aldık, ağzını deri bir iple bağladık, el yapımı tahta bir kutuya yerleştirdik ve mühürledik. Bu şekilde tüketiciler ürünün değirmenden evlerine kadar hiçbir müdahale olmadan geldiğine emin olmaktadırlar.

Proje Adı : Epsilon, Tasarımcıların adı : George Gouvianakis, Müşterinin adı : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Organik Zeytinyağı

Bu muhteşem tasarım, moda, giyim ve giysi tasarımı yarışmasında gümüş tasarım ödülü sahibidir. Diğer birçok yeni, yenilikçi, özgün ve yaratıcı moda, giyim ve giysi tasarım çalışmalarını keşfetmek için gümüş ödüllü tasarımcıların tasarım portföyünü mutlaka görmelisiniz.

Günün tasarımcısı

Dünyanın en iyi tasarımcıları, sanatçıları ve mimarları.

İyi tasarım büyük bir takdiri hak eder. Her gün, özgün ve yenilikçi tasarımlar, harika mimari, şık moda ve yaratıcı grafikler yaratan harika tasarımcılara yer vermekten mutluluk duyuyoruz. Bugün size dünyanın en büyük tasarımcılarından birini sunuyoruz. Bugün ödüllü bir tasarım portföyüne göz atın ve günlük tasarım ilhamınızı alın.